Cafe fernando'nun sayfasında görmüştüm. Çok hoşuma gitti. Bİr an önce yapıp tatmak istedim. Çikolatalı mousse için bitter çikolatanın tadının yumuşatılmış hali olarak tarif etmiş Cafe fernando. SAnki tatmış kadar oldum bu betimlemeden sonra. Yaptım ve tahmin ettiğim lezzeti aldım tadınca.
Tarif BUrada
Birazcık uğraştırıyor. Yani 2-3 kap kulanmanız gerekiyor yaparken. Benim moussem bu kadar koyu değildi daha yumuşaktı. Sanırım krema ölçüsünü biraz fazla kaçırdım.
Hayal kırıklığı
Sanırım çok sabırsız biriyim. Hemen sonucu görmek istiyorum.
Çikolatadan fincan yapmaya kalktım bir de . Herşey gayet yolunda giderken
fincanım çatladı ve mousse akıp taştı altlardan.
Sİz en iyisi şu videodan izleyin yapılışını.
Sunumlar için mükemmel bir fikir.
Mesela içine meyve koyup üzerine krema ile süsleyip
sunulabilir.
0 yorum :
Yorum Gönder
Zaman ayırıp mesaj yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler.
Yorum yazıp alttaki seçenekten anonimi tıklayıp yorumlarınızı yayınlayabilirsiniz.