Ganaj yapımı çok kolay hem de süper bir şey. Truffle yaparken, yaş pastaların iç kreması veya dış kaplaması için de kullanılabilir. Hatta yapıp kaşık kaşık yemek için bile süper. Yiyorsunuz acı bir tat arkasından yumuşacık kremamsı bir lezzet offff siz en iyisi deneyip kendiniz tadın..
Yapılışı
200 gr krema
200 gr bitter çikolata
Krema kaynamayacak kadar ısıtılır ve bitter çikolatanın üzerine dökülür.
Pürüzsüz kıvam alana kadar karıştırılır.
Buzdolabına konulup 1-2 saat bekletilir.
Eğer pasta kaplayacaksanız çok bekletmeyin sertleşince pastayı kaplamak çok zor oluyor.
Yapılışı
200 gr krema
200 gr bitter çikolata
Krema kaynamayacak kadar ısıtılır ve bitter çikolatanın üzerine dökülür.
Pürüzsüz kıvam alana kadar karıştırılır.
Buzdolabına konulup 1-2 saat bekletilir.
Eğer pasta kaplayacaksanız çok bekletmeyin sertleşince pastayı kaplamak çok zor oluyor.
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSil