25 Kasım 2013 Pazartesi

Doğum GÜnü Hazırlığı....

   Arkadaşım kızının doğum günü organizasyonunu benim yapmamı istedi. Ve ben büyük bir zevkle kabul ettim. Çünkü bu tür ıncık, cıncık, dekoratif şeylerle uğraşmayı çok seviyorum. Bİrbiriyle uyumlu etiketleri ,doğum günü bannerları, fotoğraflar, pom pom kağıtlar, minik minik pastalar, davetiyeler, etekleri derken oldukça zahmetli ama bir o kadar da keyifli hazırlamak . Ama en önemlisi hazırlanan bütün herşeyin bir araya geldiği an.
   Bİr kere nasıl bir konsept olacağına karar vermek gerekiyor. Adını koymak lazım. Çiçekli mi olacak, balonlu mu, kelebekli mi ? Ben kuş figürünü çok beğendiğim için. Kuş konsepli bir organizasyon olmasına karar verdik. Daha sonra kullanılacak renklere karar vermek gerekiyor. Ve o renkler üzerinden tasarlamanız gerekiyor herşeyi. Pastanın renkler, çocukların kıyafetleri, bannerın renkleri hatta ve hatta hazırlanacak olan ikramların renkleri bile konseple uyumlu olmalı ki güzel bir görüntü çıksın ortaya.
   Yabancı sitelerde yapılan o hazırlıklara bayılıyorum . O kadar özenle ve pratik bir şekilde hazırlanıyor ki herşey. Tabi Ankara gibi bir yerde malzeme bulmak bile sorun. Kafanızda tasarladığınız bir şeyi uygulamaya geçirmek için bin takla atmanız gerekiyor.
    Sİzinle sırasıyla yaptığım hazırlıkları paylaşacağım inş.
    Öncelikle hazırladığım
davetiyeleri paylaşmak istiyorum.



Dİğer yaptıklarımı ancak doğum günüden sorna ekleyeceğim inş .






1 yorum :

  1. nejla altinel9 Temmuz 2014 08:40

    Rukiye hanım rica etsem davetiye şablonunuzu nereden temin ettiğinizi paylaşabilir misiniz?
    Elinize emeğinize sağlık

    YanıtlaSil

Zaman ayırıp mesaj yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler.
Yorum yazıp alttaki seçenekten anonimi tıklayıp yorumlarınızı yayınlayabilirsiniz.

 

Rukiye'nin Günlüğü Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template