1 Ekim 2012 Pazartesi

Berbat bir konaklama mekanı....Sultan BEach otel

     İşte hayatta herşey o kadar da nezih olmayabiliyor. Hayat kulağına şöyle fısıldıyor insanın'' Ey aciz insan ! İşte bu dünya hayatı böyle,  her zaman güzellikleri bulacağını umuyorsan yanılırsın , imtihanın sırrı nerede o zaman? ''.Belki  buraya gelişimizin sırrı da buydu.
     Onca yoldan sonra bir de İzmir'den Bodrum'a gidişimizde de vardı elbet bir hikmet.Bodrum'a neredeyse 25 km uzaklıkta Gümüşlük'te bir mekan. Gümüşlük tertemiz deniziyle ve tavşan adasıyla nam salmış bir ilçe. Bodrum'un bembeyaz evleri ve balkonlarından sarkmış pespembe begonvilleriyle o yolları geçmek öyle güzel ki.
     Gidiyoruz gidiyoruz bir türlü varcağımız yere ulaşamıyoruz sanki saklambaç oynuyormuşuz hissi uyanıyor bende. Sora sora nihayet  bulduk. Girdik.. yok internetteki otel bu olamaz diyorum içimden.  Lobi, odalar, havuzlar yok yok hiçbirşey bu kadar kötü olamaz. Bunda bi iş var diyorum kendi kendime hele ki böyle bir yerde nasıl yemek yiyeceğimi düşünüyorum. Eşime dönüp 'gidelim' diyorum onun canına minnet bir an evvel evine gitme telaşında :)Açız, yorgunuz nasıl kalacağız ne yiyeceğiz ayrı bir muamma. Ve bi gece kalıp ertesi gün kaçıyoruz.

 Mekanın adı :Sultan Beach Otel Muhafazakarların keselerini sömürmek için düşünülmüş bir otel

Ben yine de yazıma güzel bir fotoyla son vermek istiyorum zira güzel görüp güzel düşünebilmek için:))


0 yorum :

Yorum Gönder

Zaman ayırıp mesaj yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler.
Yorum yazıp alttaki seçenekten anonimi tıklayıp yorumlarınızı yayınlayabilirsiniz.

 

Rukiye'nin Günlüğü Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template