11 Mayıs 2012 Cuma

Altınpark 'ta fotoğraf çekimi...

0 yorum
Sevgili arkadaşım Sevba Esra Sarı'nın bize en güzel nişan hediyesi oldu bu fotoğraflar.




Bunlar da söz için yapılan hazırlıklar. Söz yapacaklara fikir olabilir.


Söz yastığımız


Kutular el yapımı, içinde de söz kurabiyeleri..


İkramlar

Düğünler...Nişanlar....Hazırlıklara dair..

0 yorum
       Düğünler, nişanlar insanın hayatında en özel günlerdir. Hayatı boyunca yaşayamayacağı koşuşturmacayı yaşar o anlarda.
     Şahsen  düğün hazırlığı yapanları  gördükçe tekrar tekrar yaşamak istiyorum o anları.. Aslında o aşamada çok da heyecan vermiyor insana .Bir an önce olsun bitsin diyorsun içinden. Ama ya sonra? Herşey gözünün önünden geçiyor, gelinlik provaları, eşya seçimleri, ev bakmalar, müzikler, düğün salonu, kına yeri, elbisesi, düğün davetiyesi derken bi koşuşturmacadır gidiyor. O esnada herşeyi organize etmeye çalışıyorsun, koşturuyorsun, herşey gönlünce olsun istiyorsun, daha sonra keşke şu da şöyle olsaydı dememek için her detayı en ince ayrıntısına kadar  düşünüyorsun sonra beklenen gün gelip geçiyor sanki o günü yaşamamışsın gibi biçok şeyi hatırlayamıyorsun bile.
        En mutlu günüm diyorsun kuaförü, fotoğraf çekimi, evden çıkma faslı, nikahı, hoşgeldinler, öpüşmeler, ailelerle fotoğraf çekimi derken neye uğradını şaşırmaktan mutlu muydum onu bile hatırlamıyorsun..
       Gerçekten merak ediyorum bütün düğünü olanlar aynı şeyleri mi hissediyor acaba?  Kime sorsam aynı şeyi söylüyor '' nasıl geçtiğini anlamadım bile''. Ben bu durumu şuna bağlıyorum kendimce yaptığım bir yorum bu. O anda o kadar çok şeyle karşılaşıyorsunuz ki beyin birini kaydedemeden  diğer bi kare çıkıyor karşınıza neye mutlu olacağınızı şaşırır hale geliyorsunuz. Ne söylenirse onu yapıyorsunuz derken geçip gidiyor işte. Ama hep o ana yine dönmek istiyorsunuz. Evlenmden önce hep bi hayaller vardı şöyle olacak , böyle olacak diye , evlendikten sonra ise her düğünden sonra kendi düğününze özlem duyarsınız benim ki de böyle olmuştu şöyle olmuştu diye...



Gelinlik Jan'de Gelinlikten










Çekimler Altınpark'ta
Fotoğrafları çeken Sevban Esra Sarı arkadaşım


Düğün hazırlığı yapan bütün herkese tavsiyem mutlaka ve mutlaka bir B PLANLARI  olsun.


Amade düğün salonu Urankent Ankara






 

Rukiye'nin Günlüğü Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template